PNL organizeaza martea viitoare un miting impotriva Guvernului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gorghiuPNL va organiza martea viitoare, cand in Parlament se va dezbate si vota motiunea de cenzura, un miting de protest fata de Guvern in Parcul Izvor, a anuntat copresedintele liberalilor Alina Gorghiu, scrie Agerpres.

„Mitingul din data de 29 septembrie va avea inclusiv aceasta componenta (n.r. — votul prin corespondenta)”, a spus Gorghiu, intr-o conferinta de presa.

Ea a sustinut ca liberalii fac apel atat la filialele PNL din apropierea Capitalei sa participe, cat si la bucuresteni.

„Maine (miercuri — n.r.) dupa plenul reunit vom avea sedinta de unificare si vom fi in masura sa va dam toate detaliile. Apelul nostru va fi nu doar la filialele judetene din apropierea Bucurestiului, ci va fi un apel adresat inclusiv bucurestenilor care stiu ce inseamna discursul dublu al PSD, ce inseamna criza de imagine in care PSD impreuna cu partidele aflate la guvernare ne conduc, ce inseamna cat de rau este sa mentii o formula de compromis la Palatul Victoria doar de dragul de a nu-ti compromite tu sansele la Congresul PSD, de exemplu”, a afirmat Gorghiu, precizand ca mitingul va avea loc in Parcul Izvor.

PNL a depus luni la Parlament motiunea de cenzura „Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”.

Documentul va fi citit miercuri, la ora 10,00, si dezbatut martea viitoare, de la aceeasi ora, in plenul reunit, a anuntat presedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2