PNL: Ponta sa demisioneze

Reclame home 1

Delegatia Permanenta a PNL a ales retragerea din Guvern a ministrilor si a secretarilor de stat liberli, a declarat prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis. Sedinta politica a conducerii liberale este in curs de desfasurare. Surse citate de televiziunile de stiri spun ca in Delegatia Permanenta a fost supusa dezbaterii o rezolutie in patru puncte prin care se solicita, printre altele, demisia premierului Victor Ponta, scrie dcnews.ro.

”Maine, toti ministrii, secretarii de stat, oamenii numiti politic isi vor depune mandatul. Insa sedinta de-abia a inceput, suntem in prima faza, ascultam opinii, pareri, iar la sfarsit vom avea si un vot. Formal, acest punct nu se regaseste pe ordinea de zi”, a declarat prim-vicepresedintele PNL, la Realitatea Tv.

Potrivit Romania Tv, liberalii au adoptat o rezolutie in patru puncte, potrivit careia ministrii si secretarii de stat din Guvern demisioneaza, USL va fi nefunctional, liberalii din teritoriu au voie sa-si pastreze colaborarea cu PSD si se solicita demisia premierului Victor Ponta.

”Variantele sunt continuarea negocierilor sau iesirea de la guvernare. In opozitie, PNL ar fi cu certitudine cel mai mare partid. Daca se vor crea alte aliante, este greu de evaluat acum. Daca se rupe USL, jocul se reseteaza, orice varianta intra in calcul”, a mai spus Iohannis.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *