UPDATE: PNL si PDL Maramures incep lupta pentru rasturnarea stangii. Ce spune Ovidiu Nemes

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: In cadrul sedintei de joi, 5 iunie, a Biroului Politic Teritorial al PNL Maramures s-a stabilit componenta comitetului de conducere care va reprezenta partidul la intalnirile de lucru cu reprezentantii PDL, in vederea fuzionarii celor doua partide:

1. IOAN TURCSIN –primar Ruscova
2. FLORIN LUCA – primar Salsig
3. PAVEL TIUDIC – primar Repedea
4. OVIDIU NEMES – presedinte PNL Maramures
5. EMIL MARINESCU – vicepresedinte CJ Maramures
6. MIRCEA DOLHA – presedinte PNL Baia Mare
7. CRISTIAN ANGHEL – secretar coordonator PNL Maramures

PNL si PDL Maramures au avut joi prima discutie cu privire la noua alianta de dreapta pe care o formeaza cele doua partide, cel putin pana la alegerile prezidentiale.

Presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a precizat ca incepand cu aceasta saptamana va fi format un comitet de conducere.

“Am avut astazi o prima discutie cu colegii din PDL, am stabilit cateva puncte de discutie pentru viitoare perioada, mai precis un comitet de coordonare care sa functioneze incepand din aceasta saptamana, format din sapte persoane. In componenta celor sapte, trei trebuie sa fie primarii cu cele mai bune rezultate si patru membri ai Biroului.

Incepand de astazi, in Consiliul Judetean, cele doua grupuri vor lucra impreuna, cu o structura de moment de doi lideri de grup”, a spus Ovidiu Nemes.

Cele doua formatiuni se vor comasa intr-un singur partid, liderul liberalilor maramureseni afirmand ca sunt sanse mari ca acesta sa se numeasca in continuare PNL.

“Avem argumente mai solide ca ei, care ma fac sa cred ca viitorul partid format prin comasare se va numi tot PNL si va avea aceleasi culori. Va fi condus de cei doi presedinti in calitate de copresedinti, cel putin pana la alegerile prezidentiale”, a adaugat Nemes.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

3 Comments

 1. ioan

  Ce au fost ,, ce sunt, si mai ales ce vor fi aceste doua FUSTE POLITICE intr-un judet in care UDMR,, a condus 10 de zile si mai sunt si acum la guvernarea teritoriala ,, deci cele doua fuste de sosea astazi nu vor avea procentul UDMR-ISTILOR,, in perioada imediat urmatoare,, ASE NE murdarim pe voi asociati de neputinciosi!!!!!!!!!!

  Reply
 2. Cristi

  E incredibil. PNL-tii locali sunt loviti cu leuca-n cap. Daca pe Dolha-l inteleg ca sufera de sindromul obedientei cronice fata de seful pu…mii politice, restul sunt damblagiti. Toata pleiada aia de primari analfabeti politici se incoloneaza in urma unui condamnat de drept comun. UE urla despre coruptie si corupti si voi ii pupati manecile lui voda Anghel. Cu Nemes puscariabil, cu Anghel masterand la Gherla mai trebuie adus Remes, inregimentat Muresan si e gata garnitura de caratori de span. Cata imbecilitate, cine va vota o alianta nefireasca si incestuoasa intre Man si Nemes , nasita de Anghel? Apropos dnu Dolha, am inteles ca e gol sacu si Majoros va scoate in strada, gata cu moguliada de presa? Macar recrutati-l in PNL si pe soldatul neinstruit…, de cand vrea sa ajunga macar caprar! :)) daca pica si deacolo ce va face ficioru: isi vinde cravatele, se duce la ranit grajduri in Spania sau se intoarce la emm cu sapca in mana sa i-o traga S…y?

  Reply
 3. mihai

  fratilor,,pe nemes..il ridica imediat mascati…si Man nu mai are mult ..sau a uitat de Incompatibilitatea lui ??? vai de mama lor….un pokerist curvar…si un urmarit penal

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2