PNL vine in Consiliul Local Baia Mare cu profesionisti pentru toate comisiile de specialitate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

prezentare candidati (1)Presedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, a prezentat publicului lista candidatilor liberali in Consiliul Local, inregistrata la Biroul Electoral Municipal pentru alegerile din 5 iunie. Avocatul Cristian Niculescu Tagarlas a spus ca echipa PNL pentru Consiliul Local Baia Mare a fost astfel gandita incat sa aiba competente pentru fiecare comisie de specialitate din cadrul administratiei publice.

„Sunt onorat ca am langa mine asemenea oameni. Lista PNL este cea mai buna din toate punctele de vedere. Sunt sigur ca vom castiga mult mai multe voturi decat cele noua pozitii detinute de-a lungului timpului in acest for administrativ. Am considerat ca trebuie sa avem modestia de a merge pe un numar de pozitii eligibile, in conformitate cu istoria locala a PNL. In anii 2004, 2008 si 2012, liberalii au avut noua consilieri”, a declarat Cristian Niculescu Tagarlas.

Presedintele PNL Baia Mare a adaugat ca lberalii care si-au depus candidaturile pentru functia de consilieri au fost desemnati prin vot secret in cadrul Adunarii Generale a organizatiei. Doua au fost criteriile care au stat la baza alegerii: profesionalismul si implicarea in activitatile interne.

Cristian Niculescu Tagarlas a argumentat ca a vrut ca echipa liberalilor pentru Consiliul Local Baia Mare sa nu contina politicieni de profesie, ci, in egala masura, oameni competenti in domeniile lor de activitate dar si onesti, astfel incat din postura de primar si impreuna cu ei sa isi poata respecta principiile: de a avea legalitate, transparenta si moralitate in adminstratia baimareana.

Lista candidatilor PNL Baia Mare pentru Consiliul Local:

NICULESCU TAGARLAS CRISTIAN

BIZAU SIMION

MARINCAS IOANA

IANOS FLORIN

CAMPAN MIHAELA

BONAT IOAN

TIMIS BOGDAN

BIRLE OCTAVIAN

HEUBERGER CRISTIAN

Andreea FAT

prezentare candidati (2)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. Doru

  Cristi tata daca vei ajunge la conducere sper sa dai un refresh si la directorasi astia de prin primarie ce isi vac veacul. Doamne Ajuta!

  Reply
  1. popic

   E nevoie de un mare refresh,dar si speranța noastră ca orasul sa nu involueze,sa fie la fel de curat,lucrari si materiale de calitate,locuri noi de munca,civilizatie.Sper sa nu redevina transportul in comun la era in care romii făceau legea si doar ei mai circulau cu Urbisul.Timpul ne va demonstra daca pot liberalii face mai mult,in bine,decat cake.Oricum pesedistii prin Tătaru deja promit romilor integrare.Am mai fost noi integrati prin tot orasul cu ei si stim cum e.

   Reply
 2. Legalitate ,transpareta,moralitate?

  Droguri cu camionul(Mogosa) sau prescris domnule avocat?A da Omu nu ave legatura acum sa spălat e bun de consiler!!!!Sunteți toți (canditii) de ras așa la treacă meargă!La toți o sa va vina locu acolo lângă kake nu e zvon e adevăr ceasu suna Tic Tac!!!

  Reply
 3. Frunza

  o echipa super mai putin cel de pe primul loc un sudist profitor si plin de sine daca nu era el ii votam

  Reply
 4. Pop

  Acum si șoferii de pe bascule-consilieri.Ii înlocuiesc pe chelnerii de la psd-pdl.
  Vă faceți de râs cu Bizau.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2