PNTCD a cerut interzicerea Facebook in Romania. ”Zuckerberg sa vina in Romania, sa dea explicatii”

home camp2
home camp2
home camp2

PNTCD scrie pe Facebook ca reteaua sociala a prejudiciat alegerile si solicita guvernului Dancila sa ia masuri pentru blocarea accesului la Facebook in Romania.

De asemenea, a cerut parlamentului sa faca o comisie de ancheta, pentru ca Mark Zuckerberg sa vina in Romania sa dea explicatii.

“Protest impotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reteaua de socializare Facebook. Asa cum Paul Hitter a declarat in urma cu cateva minute pe Antena 3, ca este blocat de Facebook inainte de evenimente importante, tot asa mai multi taranisti au fost blocati pentru ca au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu”, scrie pe pagina de Facebook a formatiunii.

PNTCD acuza Facebook ca “tolereaza limbajul vulgar si indemnurile la violenta ale reprezentantilor altor partide”.

“Solicitam guvernului Dancila sa ia masuri pentru blocarea accesului la Facebook in Romania iar parlamentului sa faca o comisie de ancheta. Zuckerberg sa vina in Romania sa dea explicatii. Facebook castiga multi bani de pe urma utilizatorilor romani, dar nu acorda nici o atentie pietei din Romania. Consideram acest comportament al companiei in cauza ca fiind inacceptabil”, spun taranistii.

stirileprotv.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *