PNTCD isi propune 5% la europarlamentare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In conditiile in care nu s-a realizat coalitia pentru europarlamentare, PNTCD, in acest moment, nu sprijina niciunul dintre candidatii la alegerile prezidentiale, a declarat presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, sambata, 8 februarie, incadrul unei conferinte de presa sustinuta la Baia Mare.

„Este putin probabil ca PNTCD sa sustina un candidat al altui partid dupa alegerile europarlamentare. PNTCD nu are de ce sa-si asume guvernarile la care nu a participat”, a precizat liderul crestin-democrat.

Presedintele PNTCD a reiterat faptul ca partidul va merge pe liste proprii la alegerile europarlamentare, unde si-a propus sa obtina un scor de 5%.

Liderul crestin-democrat a explicat ca decizia de a merge singuri la europarlamentare tine si de imposibilitatea unificarii dreptei.

„Am incercat sa ii convingem pe partenerii de pe dreapta politica sa realizam o alianta, n-am reusit pentru ca exista lipsa de interes, de viziune politica. PNTCD a facut tot ce i-a stat in putinta”, a declarat Aurelian Pavelescu.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1