PNTCD Maramures cauta solutii pentru crescatorii de animale (FOTO)

Conducerea PNTCD Maramures, impreuna cu Toader Dumnici, candidat la Primaria Remeti si consilierii locali din zona Maramuresului Istoric s-au intalnit in cursul zilei de sambata, 19 mai, pentru a participa la o intalnire a crescatorilor de animale din localitate. La eveniment a participat si Gheorghe Zoicas, candidat independent, pentru presedintia Consiliului Judetean Maramures.

Intalnirea a avut loc la Stana din Remeti. Intr-un cadru traditional, insotiti de ceterasi, taranistii maramureseni au dezbatutut problemele cele mai arzatoare ale crescatorilor de ovine si bovine incercand sa gaseasca solutii practice si viabile pentru a usura munca celor care-si castiga existenta din agricultura si cresterea animalelor.

Doru Dancus, presedintele PNTCD Maramures, le-a explicat celor prezenti cum pot beneficia de subventiile oferite de stat, destinate cresterii animalelor.

”Suntem la primul popas, in drumul nostru spre Stana Remeti, unde impreuna cu candidatul nostru la Primarie si intreaga echipa de consilieri, vom discuta cu mai multi crescatori de animale din aceasta zona. In spatele nostru se afla Ucraina, cu pamant romanesc, cum spune colegul meu Nicolae Misulec, candidat pentru functia de consilier judetean, si sper sa avem o zi frumoasa, in mijlocul naturii asa cum ne sta bine noua, taranistilor. Pentru noi este foarte important sa ne aflam in mijlocul oamenilor traditionali si sa vedem care sunt problemele lor, pentru a gasi solutii viabile”, a declarat Doru Dancus, presedinte PNTCD Maramures.

ZiarMM.ro

[nggallery id=378]

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *