Podul de la Ulmeni primeste finantare

Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepremierul Romaniei, Liviu Dragnea, s-a aflat in Maramures luni, 25 august, asigurand administratia locala si judeteana de faptul ca, dupa mai bine de doua decenii de promisiuni neonorate de catre guvernele anterioare, Guvernul Ponta face un altfel de politica si se tine de cuvant. Ministrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si-a luat public angajamentul de a aloca bani pentru proiectele judetului.

Astfel, trei mari proiecte extrem de importante pentru Maramures primesc finantare, lucrarile urmand sa inceapa, conform declaratiei vicepremierului Dragnea, in cel mai scurt timp.

Este vorba despre Drumul Judetean 186, aflat pe Valea Izei, intre Vadu Izei si Sacel, Drumul Judetean 187, situat pe Valea Ruscovei, intre Ruscova si Poienile de sub Munte si podul peste Somes, intre Seini si Pomi. Facem precizarea ca atat podul de la Ulmeni, peste Somes, la Chelinta, cat si cel de la Seini sunt imperios necesare pentru nevoile cetatenilor, in prezent circulatia in ambele localitati fiind posibila doar cu bacul.  

Presedintele PSD Maramures si vicepresedinte al Consiliului Judetean, Gabriel Zetea a a declarat ca, pe langa podul peste Somes de la Ulmeni, (Chelinta), despre care vorbim deja ca o certitudine, cele trei mari proiecte: podul peste Somes, intre Seini si Pomi, precum si reabilitarea drumurilor judetene pe Valea Izei si Valea Ruscovei reprezinta prioritati ale infrastructurii mari in Maramures.

”Am demonstrat in acest an, alaturi de primarii si administratiile publice din judet, ca suntem in stare sa fim organizati si ca stim sa atragem fondurile Ministerului Dezvoltarii. Tocmai de aceea, in perioada urmatoare vom organiza intalniri punctuale cu primarii care sunt influentati in mod direct de aceste investitii si cu reprezentantii societatilor comerciale care se ocupa de elaborarea studiilor de fezabilitate, astfel incat, in acest an sa beneficiem de primele sume de bani”, a concluzionat vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole