PODUL PESTE TISA IESE DIN LEGENDĂ – Proiectul intră în linie dreaptă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi, 7 iulie, a fost ședință de Consiliu Județean Maramureș, ordinea de zi fiind una care a cuprins 11 proiecte de hotarare, plus patru proiecte pe ordinea suplimentară. La începutul ședinței s-a anunțat că proiectul de hotărare privind aprobarea listei structurilor sportive care beneficiază de finanțare nerambursabilă, declarate eligibile la sesiunea de finanțare din anul 2022 este retras de pe ordinea de zi.

Primul proiect a fost cel privind rectificarea bugetului județului Maramureș pe anul în curs, fiind vorba mai exact de introducerea podului peste Tisa de la Sighetu Marmației în bugetul Consiliului Județean pe anul în curs, fiind vorba de o majorare a bugetului cu cca 40%. Ce se știe acum este că partea ucraineană trebuie să asigure banii necesari pentru modernizarea a 1,2 km km de drum și amenajarea punctului de frontieră pe partea ucraineană. Autoritățile județene au reiterat importanța strategică a acestui pod, mai ales acum, de cand cu războiul din Ucraina.

Romania și-ar dori ca Ucraina să facă exporturile de mărfuri prin punctul de frontieră de la Sighet, ceea ce ar aduce numeroase beneficii parții romane.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole