POIANA CU NARCISE – Autoritățile, cu ochii pe turiștii care ajung în Munții Rodnei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sunt mulți turiști care așteaptă cu nerăbdare să ajungă la Raiul Alb al narciselor de pe masivul Saca din Parcul Național Munții Rodnei. Însă, „pentru a vă face călătoria cât mai ușoară în această săptămână colegii noștri și jandarmii montani din Rodna s-au ocupat de întreținerea traseului tematic spre poiana cu narcise și marcarea lui, acolo unde a fost cazul”.

„O dată ajunși în satul Valea Vinului aveți posibilitatea de a urca la poiana cu narcise pe două trasee și anume de pe Valea Secii unde drumul auto forestier este reabilitat aproape 2 Km, acesta se află la intrare în satul Valea Vinului. De pe Dealul Popii, acest traseu se găsește la ieșire din satul Valea Vinului după ultimul pod din sat pe partea stângă spre drumul auto forestier Izvorul Roșu. Pe tot parcursul drumului veți fi însoțiți de omulețul portocaliu, săgeți indicatoare și panouri de informare.  Colegii noștri vor fi prezenți în teren alături de Jandarmeria Montană Rodna.
Nu uitați: echipament corespunzător, musai ceva de „potol” în și verificați Meteo.BN pentru starea vremii”, precizează administratorii Parcului Național „Munții Rodnei”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2