Poienile de sub Munte: Perchezitii domicilare la hotii din farmacie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cei doi tineri din Poienile de sub Munte, depistati de politisti si arestati preventiv pentru 30 de zile, dupa ce au sustras sume importante de bani dintr-o farmacie din localitate, s-au dovedit a fi „calificati” in mai multe furturi.

Documentand activitatea lor infractionala, politistii de investigatii criminale au descoperit ca acestia aveau preocupari infractionale mai ample.

Cercetarile efectuate pana in acest moment au relevat ca cei doi tineri ar fi sustras bani si bunuri din mai multe imobile cum ar fi locuinte, societati comerciale si unitati administrative, toate situate pe raza comunei Poienile de sub Munte.

Joi, 25 octombrie, in cadrul cercetarilor penale efectuate, politistii au pus in executare doua mandate de perchezitie domiciliara, la locuintele celor doi. Astfel, politistii au gasit la locuintele acestora sume importante de bani, mai multe bunuri electronice, produse alimentare, bauturi alcoolice precum si altele, provenite din activitatea infractionala, conform IPJ Maramures.

Ca urmare a activitatilor desfasurate, politistii au reusit recuperarea in proportie de 90% a sumelor de bani sustrase din farmacie. Celelate bunuri gasite au fost ridicate de politisti si urmeaza a fi restituite partilor vatamate.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a celor doi tineri.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole