Poienile de sub Munte: Tigari de contrabanda descoperite intr-un Mercedes

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari-contrabandaMarti, 9 august, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Poienile de sub Munte, judetul Maramures, au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in zona de responsabilitate.

“Astfel, in jurul orei 19.30, lucratorii nostri au identificat in zona de frontiera Gura Ricii, pe un drum forestier, pe raza localitatii Poienile de sub Munte, un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Germania, despre care existau suspiciuni ca ar fi folosit in contrabanda cu tigari.

Politistii de frontiera au oprit autovehiculul in cauza, la volanul caruia se afla Stefan C. de 20 ani, iar in calitate de pasageri Alexandru A. de 24 de ani si D. V. de 16 ani, toti trei domiciliati pe raza judetului Maramures.

Pe timpul controlului, lucratorii nostri au descoperit in portbagajul masinii patru colete cu tigari, dintre care unul ascuns in spatiul destinat pentru roata de rezerva, fapt pentru care s-a luat masura conducerii celor trei persoane si a autovehiculului la sediul politiei de frontiera, in vederea continuarii cercetarilor”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

In urma inventarierii coletelor, politistii de frontiera au descoperit cantitatea de 1.930 pachete tigari de provenienta ucraineana.

Intreaga cantitate de tigari in valoare de peste 17.000 lei a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de contrabanda in forma agravanta, iar autoturismul, in valoare de 4.300 de lei, a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2