Politia a arestat sapte persoane in cazul asasinarii Miss Venezuela 2004

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politia a arestat sapte persoane suspectate de asasinarea Miss Venezuela 2004. Monica Spear Mootz si partenerul ei au fost ucisi sub ochii fetitei lor de cinci ani, aminteste 20minutes.ch citat de Agerpres.

Cadavrul ciuruit de gloante al fostei Miss Venezuela, in varsta de 29 de ani, a fost gasit in masina proprie in cursul noptii de luni spre marti. Ministrul venezuelean de interne a anuntat joi arestarea a sapte suspecti.

Venezuela este una din tarile cu cea mai ridicata rata a violentelor din lume, potrivit unui clasament al Natiunilor Unite. La fiecare 21 de minute este ucisa o persoana si anual mor cu violente circa 24.000 de oameni. ONU a anuntat o rata de 80 de omoruri la 100.000 de locuitori, insa guvernul a comunicat o cifra mult mai mica: 39 de omoruri la 100.000 de locuitori.

Potrivit presei locale, in cazul asasinarii Monicai Spear Mootz si a partenerului ei, ar fi fost arestati patru barbati, o femeie si doi minori, in posesia carora au fost gasite bunuri ale victimelor.

Ricardo Spear, fratele fostei Miss Venezuela, a afirmat ca fetita, ranita, a fost externata joi, intorcandu-se acasa. Se pare ca nu stie inca de moartea parintilor: ‘O vom anunta cu blandete si prin metafore: s-au ridicat la cer, te privesc de acolo…’, a mai spus Ricardo Spear.

Ca urmare a acestui asasinat extrem de mediatizat, populatia pune presiune pe guvern pentru reducerea ratei criminalitatii din tara. Presedintele Nicolas Maduro a apreciat ca actrita si partenerul ei au fost ‘masacrati cu sange rece’, adaugand ca asasinatul pare comis de ‘un ucigas platit’, fara sa faca alte precizari.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2