Politia din Germania a confiscat 120 de masini sport

PNL


Politia din Germania a confiscat 120 de masini sport care participau in ceea ce autoritatile suspecteaza ca ar fi fost o cursa ilegala in Europa, scrie The Guardian.

Potrivit Digi 24, mai multe masini – Porsche, Lamborghini, Audi – au fost oprite pe autostrada A20 in nord-estul Germaniei, pe o portiune de drum care nu avea limite de viteza. Mai multi soferi ingrijorati au anuntat autoritatile dupa ce unele din masini ar fi mers cu 250 km/h.

Majoritatea masinilor aveau numere inregistrate in Norvegia si aveau lipte afise cu numele evenimentului pe ele – Eurorally.

Conform site-ului Eurorally, taxa de participare la eveniment este 799 de euro iar evenimentul este impartit in patru faze, incepand din Oslo si oprindu-se la Praga. A doua faza, de joi, a avut loc intre Kiel in Germania si Szczecin in Polonia.

Potrivit aceluiasi site, Eurorally nu este „o competitie” ci doar „vacanta pentru pasionatii de automobile”.

„Dorim sa va oferim o experienta unica a unei vacante care consta in evenimente care au loc in mai multe tari de pe traseu. Vor fi petreceri la fiecare destinatie iar destinatia finala de la Prega va gazdui o petrecere de ramas bun iar participantii vor primi premii pentru diverse categorii”, se arata pe site.

Un purtator de cuvant al politiei federale din Germania a declarat pentru Bild ca autoritatile investigheaza daca evenimentul ar putea fi catalogat ca o cursa ilegala. Politia a instalat puncte de control pe traseu si a patrulat zona cu elicoptere.

In aceasta saptamana, politia a oprit alte doua evenimente suspectate ca ar fi fost curse ilegale in orasele germane Duisburg si Krefeld.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1