septembrie 27, 2021

Politia, la datorie in Baia Mare! (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

masina-politieJoi dimineata, ora 07:42, parintii incep goana disperata catre unitatile de invatamant din municipiu. Intersectia strazilor Hortensiei si Vasile Alecsandri, zona in care se afla o gradinita si o scoala, este asaltata de masinile
care cauta un loc de parcare pentru a-si putea debarca copiii.

Din dispozitia cuiva de la comanda Politiei, la ora mentionata, trebuie sa fie prezent in permanenta un echipaj de politie care sa asigure fluidizarea traficului si respectarea prioritatii la trecerile de pietonisa asigure fluidizarea traficului si respectarea prioritatii. Si exista, caci in sensul giratoriu se afla parcata o masina a politiei rutiere in care stau trei agenti de politie care butoneaza fervent telefoanele motive.

Or fi pe facebook, twitter sau what’s up? Nu conteaza, important e ca traficul e buluc, iar fiecare se descurca cum poate in aglomeratia existenta. Agentii de politie nu coboara din masini, stau la datorie in masina incalzita si… socializeaza. Azi dimineata era o alta masina, o duba de aceasta data cu doi agenti din care doar unul butona telefonul, iar celalat vorbea la mobil. Asta e, baietii au mai bifat cu “succes” o misiune!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ioan

    mno, e frig dimineata si baietii nu au spor de raceala. Ce ati fi vrut, sa stea in drum sa le inghete…..cascheta? :)))

    Reply
  2. Omar

    Autorule de articol, tie ti s-a intamplat vreodata sa butonezi telefonul in timpul serviciului? Si de unde stii tu ce fel de dispozitii sunt emise de catre conducerea Politiei?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2