septembrie 19, 2021

Politia londoneza: Toate victimele atacului, de astazi, de la Londra, sunt musulmane

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Toate victimele atacului comis in noaptea de duminica spre luni cu ajutorul unei dube impotriva unor pietoni in apropiere de o moschee din Londra sunt “musulmani”, a indicat un responsabil in antiterorism, Neil Basu, citat de France Presse si titrat de Agerpres.

“Toate victimele fac parte din comunitatea musulmana”, a indicat acesta intr-o conferinta de presa, precizand ca politia urmeaza sa stabileasca daca decesul unui om la locul incidentului are legatura sau nu cu atacul, soldat cu 10 raniti.

“Atacul a avut loc in timp ce o persoana primea primul ajutor de la oamenii de acolo si, din pacate, a murit. Orice legatura de cauzalitate intre moartea lui si atac va fi parte a anchetei”, a afirmat Neil Basu, adaugand ca este “prematur sa tragem concluzia ca moartea sa a rezultat in urma atacului”.

El a reiterat ca evenimentul este tratat ca “atac terorist”, iar soferul dubei a fost arestat pentru “tentativa de omor”.

Atacul a avut loc in timp ce credinciosi musulmani paraseau moscheea din estul Londrei dupa rugaciunea de seara in cadrul perioadei de Ramadan, care se tine de regula dupa caderea noptii.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2