Politia Maramures: Atentie la metoda de inselaciune „acoperisul” sau „burlanul”! Fiti prudenti la cine apelati pentru a va face reparatii!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ofertele de reparatii ale acoperisurilor, jgheaburilor sau burlanelor de la casa, la preturi extrem de atractive, va pot transforma in victime, spun reprezentantii IPJ Maramures.

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au fost sesizati recent despre un astfel de caz.

In principiu tintele celor care fac astfel de reparatii sunt oamenii in varsta. Modul de operare e simplu: necunoscutii se prezinta extrem de convingator, sunt amabili si ii fac potentialei victime o oferta de nerefuzat. Ca sa fie si mai convingatori spun ca ei executa toata lucrarea. Insa plata stabilita initial se transforma pe parcurs, oamenii fiind presati sau amenintati sa achite la final sume mult mai mari.

“Acordati maxima atentie persoanelor care bat la usa, cu diferite oferte! Nu va lasati convinsi de asa – zisi mesteri pentru a va efectua diferite lucrari, nu au cele mai bune intentii! Atunci cand aveti nevoie de reparatii nu apelati la persoane indoielnice, intrucat puteti ramane fara sume mari de bani. Daca simtiti ca sunteti constransi, apelati de indata politia!”, mai precizeaza cei de la IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2