Politia Maramures: Circulati cu grija pe timp de ploaie!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Avand in vedere alerta meteorologilor privind avertizarile de cod galben, care anunta averse cu caracter torential, vant si descarcari electrice in toata tara, politistii maramureseni recomanda tuturor conducatorilor de autovehicule sa circule cu viteza redusa, sa mareasca distanta de siguranta in mers, sa utilizeze luminile de intalnire si sa evite efectuarea manevrelor in trafic (depasiri, treceri de pe o banda pe alta, etc.) fara o temeinica asigurare.

“In situatia in care vizibilitatea in oglinzile autovehiculului este redusa din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de catre ceilalti conducatori auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurarii la schimbarea directiei de mers. Se recomanda ca luminile de intalnire sa fie folosite pe timpul zilei permanent, mai ales in conditii de vreme nefavorabila.

Acordati atentie sporita pietonilor! Acestia sunt mai putin prudenti, se ascund sub umbrele, privesc mai putin in jur si nu se asigura la traversare.

Evitati depasirile atunci cand va deplasati in coloana. Aceasta manevra nu scurteaza semnificativ timpul de deplasare, insa va poate pune viata in pericol.

Politistii maramureseni sunt la datorie pentru siguranta cetatenilor actioneaza pe drumurile publice din judet pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si prevenirea oricaror evenimente negative”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *