Politia Maramures doarme in bloc. Tulburarea linistii publice, la ordinea zilei. Si a noptii

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In cursul noptii precedente, pe adresa de mail a redactiei am primit o sesizare venita din partea mai multor baimareni, nemultumiti de modul in care Politia Maramures intelege a prelua reclamatiile cetatenilor. Fara alte comentarii, vom reproduce integral mesajul primit. Acesta este elocvent fata de modul in care autoritatile statului intervin in cazuri flagrante de tulburare a linistii publice.

“Serviciul de Ordine Publica din cadrul Politiei Maramures poate demisiona in bloc. Nimeni nu ar simti lipsa patrulelor nocturne, acestea lipsind cu desavarsire tocmai atunci cand situatiile o impun. Mai mult, nesimtirea agentilor de serviciu atinge cote maxime, acestea refuzand sa se legitimeze, in cazul unei sesizari.

In noaptea de vineri spre sambata, pe adresa Politiei Maramures, prin serviciul 112, s-au primit mai multe sesizari referitoare la modul in care linistea locuitorilor din zona Gold Plaza este tulburata de un echipaj care lucreaza, mult dupa miezul noptii, la realizarea unui sens giratoriu amplasat pe Bulevardul Independentei.

Cu o nesimtire demna de un purtator al unor epoleti care nu fac cinste Politiei, operatorul de serviciu a refuzat legitimarea, prezentandu-se sub denumirea generica de… 112. Mai mult, a refuzat si deplasarea unei echipe a Politiei de Ordine Publica la fata locului, pentru constatarea celor sesizate, incalcand legislatia in vigoare.

Pe aceasta cale, avertizam conducerea Politiei Maramures fata de abuzul comis de functionarul in cauza, sesizat in telefonic in jurul orelor 1.30 – 1.40, functionar care a refuzat preluarea sesizarii respective.

Asteptam un raspuns oficial din partea doamnei comisar sef Viorica Marincas”, se precizeaza in respectivul mesaj.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. baimareanH

    Aseara, un echipaj din asta de melitia bimbalai, (un tip si o tipa) stateau la povesti foarte distrati cu un valutist in fata la Maramuresul. O priveliste exceptionala… sa vezi melitienii mari prieteni cu infractorii.

    Reply
  2. Zombi

    Militienii de la Militia judeteana sunt prieteni cu infractorii – militia locala – primarul care se inconjoara de ei si interlopii plus toti cei certati cu legea. Asa oras, asa militie! Asa ordine!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *