Politia Maramures: Fiti vigilenti! Un simplu gest va poate feri de infractori

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatori. Nu vom scapa nici de aceasta data de aglomeratia caracteristica acestei perioade. O geanta lasata la vedere in autoturism, o poseta lasata in caruciorul de cumparaturi va pot transforma in victime! Politistii maramureseni va reamintesc ca un simplu gest va poate feri de infractori si va sfatuiesc:

In locurile publice

  • Aveti grija de bunurile dumneavoastra atunci cand va aflati in locuri aglomerate, la piata, in magazine, in mijloacele de transport in comun!
  • Nu afisati bunurile de valoare atunci cand va aflati in locuri publice !
  • Evitati sa intrati in discutie cu necunoscutii care va abordeaza pentru diferite acte de caritate pot fi escroci, al caror scop este acela de a va insela!

La cumparaturi

  •  Portmoneul nu se aseaza niciodata la vedere sau in bagaje, deasupra cumparaturilor;
  • Nu va lasati amagiti de vanzatorii de ,,chilipiruri’’, de cele mai multe ori produsele sunt fie contrafacute, fie provin din savarsirea unor infractiuni;

In mijloacele de transport in comun

  • Dati dovada de vigilenta si atentie fata de conduita persoanelor de langa dumneavoastra, atunci cand asteptati mijloacele de transport in comun!
  • Supravegheati atent buzunarele si geanta in care aveti bani si documente, pentru a preveni furtul acestora !

De asemenea va recomandam ca in locurile aglomerate sa nu va lasati copiii nesupravegheati si sa nu raspundeti la provocari cu violenta! Apelati numarul unic  de urgenta 112 ori de cate ori sunteti victima sau martorul vreunei infractiuni!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *