Politicianisme Dragoș Titea, lăsat pe dinafară de noile proceduri din PSD Maramureș

Fost secretar de stat și fost secretar executiv al PSD Maramureș, Dragoș Titea, a fost lăsat pe dinafară de noile proceduri din PSD Maramureș.

Mai exact, în CEX-ul PSD s-a votat numirea lui Cosmin Butuza în funcția de secretar general al organizației județene, cât și numirea ca reprezentant al social-democraților în Coaliția pentru Maramureș.

Titea spune că nu se dezice de PSD, dar că nu înțelege de ce nu a fost și el chemat.

”Urez succes noului secretar, singura nedumerire a mea a fost, una, de ce n-am fost chemat, a doua, din câte știu eu, conform statului, și eu nu-mi aduc aminte ca printr-o hotărâre a unui comitet județean sau a unei conferințe județene, ca eu, din 2015 să mai fiu secretar executiv al organizației.

Și odată cu încheierea mandatului domnului Zetea în 2015, trebuia aleasă o nouă conducere sau reconfirmată vechea conducere. Eu, din câte îmi aduc aminte, nu a fost făcută niciodată această reconfirmare.

În rest, noului coleg îi doresc succes, este un coleg vechi, doresc succes primarilor, voi fi alături de primarii PSD, n-o să mă dezic niciodată de PSD, fac parte din acest partid de 24 de ani.

Și le mulțumesc celor cinci colegi care au dat un vot de încredere persoanei mele, prin a ne a fi de acord cu procedura care a fost făcută de domnul președinte Gabriel Zetea”, a declarat Dragoș Titea.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1