Politist de gradinita

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Agent-sef de politie Barbatei Nicolae, seful Postului de Politie comunal Suciu de Sus, a fost vineri prezent in mijlocul copiilor de la Gradinita cu program normal din localitate.

Politistul a raspuns invitatiei cadrelor didactice de a se implica in proiectul Fiecare copil merita o poveste si a lecturat pentru cei mici o poveste ilustrata, reusind sa le capteze atentia cu intonatie si umor, dar si cu suspansul povestii.

“Textul citit a avut rolul de a-i invata pe copii cat de important este sa fii bun, harnic si cinstit, dar si sa le incite interesul pentru a rasfoi o carte chiar daca sunt prea mici sa cunoasca literele si sa poata citi. Copiii au fost incantati sa vada ca si politistilor le plac povestile, ca “nenea politistul” este prietenul lor si este un om amuzant, bland si grijuliu.

Fiecare copil merita o poveste este un program de stimulare a lecturii in gradinite si acasa si de dezvoltare a vocabularului, ce se adreseaza cu precadere copiilor din zone rurale defavorizate si profesorii lor, la nivel national.

Si prichindeii de la Gradinita „Ion Creanga” din municipiul Baia Mare s-au bucurat de intalnirea cu politistii. Acestia au testat autospeciala din dotarea Biroului Rutier Baia Mare si au aflat care sunt regulile de circulatie si cat de important e sa le respecte. Despre semnificatia culorilor semaforului electric, despre „zebra” si indicatoare rutiere le-au vorbit copiilor agent sef principal Frent Florin si agent sef adjunct Pop Bogdan”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2