Politista din Grosi, locul 1 la Campionatul de Unifight al MAI

bella panselutaIn perioada 19 – 21 aprilie, Biroul Coordonare Activitati Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne a organizat in Bacau Campionatul de Unifight.

Participantii, angajati din toate structurile ministerului, au avut de parcurs un traseu cu obstacole, dupa care a avut loc lupta in ring.

Agentul de politie Bella Panseluta din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Grosi a reusit si de aceasta data sa-si invinga adversarele si sa se claseze pe locul I la stilul full si locul III la stilul light.

Politista a demonstrat inca o data ca munca si perseverenta duc la castig, iar motivatia e o cheie importanta spre succes.

“Mentionam ca Bella Panseluta s-a dovedit a fi o performera in mod repetat, in sensul in care a reusit sa obtina si in 2014 medalii de aur si argint la Campionatul de Unifight si la cel de Judo, organizate de Ministerul Afacerilor Interne, iar in luna aprilie a.c. s-a clasat pe locul IV la Campionatul National de tenis de masa organizat de acelasi minister”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Maramures.

“Apreciem performantele obtinute de colega noastra la concursurile nationale si internationale la care a participat si suntem mandri ca din echipa Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures fac parte oameni de o asemenea valoare. O incurajam, o sustinem si ii dorim succes la competitiile care vor urma”,  a precizat seful inspectoratului, chestor de politie Dr. Viorica Marincas.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1