Politisti la serviciu, inotatori de performanta in timpul liber

inotatoriPolitistii maramureseni obtin performante atat in activitatile profesionale cat si in cele pe care le desfasoara in timpul liber. Multi dintre ei sunt angrenati in activitati sportive iar abilitatile pe care le au in acest domeniu i-au asezat de nenumarate ori pe primele trepte ale podiumului.

La concursurile nationale la care au participat, politistii maramureseni au obtinut rezultate deosebite la competitiile de judo, schi, tenis si atletism. La competitiile de inot ne-au reprezentat cu succes patru colegi pasionati de acest sport.

Subcomisar de politie Buciuman Vasile din cadrul Biroului Politie Transporturi Maramures, subinspector Baltan Adrian din cadrul Politiei Orasului Baia Sprie, agent sef adjunct de politie Munteanu Marius de la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare si agent principal de politie Tura Cristian din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si-au insusit toate abilitatile necesare unor inotatori de performanta.

Cei patru politisti, legitimati la Asociatia Clubului Sportiv Gold Stars Baia Mare, au invatat ca performanta, indiferent de domeniu, este corelata cu perseverenta si cu munca constanta. Antrenamentele, perspicacitatea, indemanarea, rezistenta si forta le-au fost rasplatite cu rezultate remarcabile la toate competitiile la care au participat.

Astfel, in perioada 2012 – 2016, cei patru politisti s-au clasat pe primele locuri  la concursurile organizate de Ministerul Afacerilor Interne la Pitesti si Braila. Tot in fruntea clasamentelor s-au pozitionat si la Campionatele Nationale de Inot  Masters organizate la Bucuresti, Timisoara, Cluj, Oradea sau la cele de peste hotare din Hajduszoboszlo si Szentes. Subinspectorul de politie Baltan Adrian a reusit performanta de a obtine cinci medalii de aur la probe individuale la Cupa Regionala DKMT Timisoara 2014.

Cele mai recente premii au fost castigate saptamana trecuta la Campionatelor Nationale de Inot Masters gazduite la Resita, unde agentul sef adjunct de politie Marius Munteanu a reusit sa obtina 4 locuri II – 50 m fluture, 50 m bras, 50 metri spate si 100 metri bras.

Medaliile si diplomele obtinute atesta performanta lor si sunt o dovada a eforturilor sustinute ale politistilor pasionati de acest sport.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1