Politistii baimareni au discutat cu elevi de la Scoala Gimnaziala „Nicolae Iorga”

PNL

Politistii Biroului Rutier Baia Mare au ajuns miercuri la Scoala Gimnaziala „Nicolae Iorga” din municipiu. Dincolo de motivul invitatiei, marcarea a 60 de ani de la deschiderea unitatii de invatamant, fiecare intalnire a politistilor cu elevii reprezinta o sansa in plus de a contribui la cresterea gradului lor de siguranta.

“In cadrul activitatii intitulate „Ciclismul nu are varsta”, copiii au aflat ca de fapt este nevoie sa aiba varsta minima de 14 ani pentru a se deplasa cu bicicleta pe drumurile publice, au discutat despre importanta elementelor reflectorizante si si-au reamintit regulile pe care trebuie sa le respecte atunci cand se deplaseaza cu bicicleta pe drumul public. A fost o ora interactiva, colorata cu interes, dar si cu entuziasm si emotii.

Si elevii clasei a VIII-A de la Scoala „Mircea Vulcanescu” din Barsana au continuat in aceasta saptamana lectiile preventive. In contextul apropiatei vacante de iarna elevii au fost sfatuiti sa aiba grija la anturajul in care isi petrec timpul, au fost informati cu privire la riscurile consumului de alcool si substante interzise si la incidentele care pot aparea ca urmare a utilizarii peterdelor”, precizeaza reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1