Politistii baimareni, masuri ferme in cazul agresiunii de la cinema

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prin sanctionarea ferma a actelor de violenta, politistii isi doresc sa descurajeze agresivitatea, sa condamne astfel de manifestari in spatiul public pentru ca orice activitate sa se desfasoare in conditii de siguranta deplina.

Daca nici la un film nu ne putem comporta civilizat, atunci unde? Sa ajungi sa fii batut pentru ca ai facut apel la bun simt, sa fii in pericol tocmai pentru ca dai dovada de spirit civic este inadmisibil si intolerabil, spun reprezentantii IPJ Maramures.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au identificat persoanele care, duminica seara, au agresat trei tineri intr-un cinematograf din Baia Mare.

Fata de una dintre ele acestia au dispus masura preventiva a retinerii pentru 24 de ore, urmand ca azi aceasta sa fie prezentata Judecatoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventiva.

Este vorba despre un barbat de 35 de ani din municipiu, care este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *