Politistii de frontiera au descoperit intr-o curte, din Lunca la Tisa, mai multe pachete suspecte

Reclame home 1
Reclame home 1

Lucratorii Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures impreuna cu cei de la Sectorul Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in zona de competenta.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Astfel, in jurul orei 21.20, lucratorii nostri au observat in curtea unui imobil nelocuit, de pe raza localitatii de frontiera Lunca la Tisa, judetul Maramures, mai multe colete voluminoase. Din primele verificari, s-a constatat ca acestea contin tigari de provenienta ucraineana, fapt pentru care s-a luat masura transportarii lor la sediul politiei de frontiera. MAi precizez faptul ca in urma inventarierii coletelor descoperite, s-a stabilit ca acestea contin 6.000 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 70.200 lei.”

Tigarile, care trebuiau sa ajunga pe piata neagra din Maramures au fost confiscate. In continuare, oamenii legii fac cercetari pentru identificarea persoanelor implicate.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole