Politistii de frontiera cauta soferul unui Audi A6 care si-a “uitat” marfa intr-o parcare din Sighetu Marmatiei

La nivelul Sectorului PF Sighetu Marmatiei – ITPF Sighetu Marmatiei s-a desfasurat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, un echipaj al politiei de frontiera a identificat pe o strada din municipiul Sighetu Marmatiei un autoturism marca Audi A6, suspect ca transporta tigari de provenienta ucraineana.

“Lucratorii nostri au procedat la oprirea in trafic a autoturismului, insa soferul a ignorat semnalele politistilor de frontiera continuandu-si deplasarea in mare viteza. Drept urmare, politistii de frontiera impreuna cu jandarmi din cadrul IJJ Maramures au trecut la urmarirea masinii iar la scurt timp aceasta a fost descoperita abandonata intr-o parcare de pe raza municipiului Sighetu Marmatiei”, a precizat subcomisar Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

La controlul efectuat asupra autoturismului au fost descoperite mai multe colete cu tigari fapt pentru care s-a luat masura conducerii autoturismul la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii, s-a stabilit ca in autoturism 7.500 pachete cu tigari, marca Marble, provenienta Duty Free, in valoare de 68.500 lei. Frontieristii au confiscate marfa.

Acum, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda, iar autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Politistii de frontiera desfasoara actiuni de cautare a soferului care se afla la volanul autoturismului Audi A6.

Alte 16.000 de pachete cu tigari provenite din contrabanda au fost depistate de politistii de frontiera sigheteni, in ultimele 24 de ore.

Echipaje ale politiei de frontiera de la Valea Viseului si Vicov au descoperit si confiscat 15.998 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 165.000 lei. Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii iar in continuare se fac verificari pentru identificarea persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

A.A

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1