Politistii de frontiera sigheteni sunt pe urmele unui sofer care s-a facut nevazut dupa ce si-a abandonat masina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un echipaj mobil al politiei de frontiera a observat pe raza localitatii Sighetu Marmatiei un autoturism care se deplasa in viteza de la frontiera de stat catre interiorul localitatii.

Imediat, politistii de frontiera au pornit in urmarirea masinii folosind semnalele acustice si luminoase, iar in momentul in care soferul a observat patrula politiei de frontiera a marit viteza, ulterior autoturismul fiind descoperit abandonat pe o strada de pe raza municipiului Sighetu Marmatiei.

Politistii au trecut la verificarea masinii. Acestia au descoperit mai multe colete cu tigari, fapt pentru care autoturismul a fost dus la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

„In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 5.500 pachete de provenienta Duty Free si Belarus, in valoare de 64.300 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii. Autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat la sediul sectorului pana la finalizarea cercetarilor”, a relatat scms. Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

A.A.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2