ACTUALIZARE: Politistii de la SIC Maramures fac perchezitii la un imobil de pe str. Mihai Eminescu din Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

Politistii de la Serviciul Investigatii Criminale (SIC) Maramures fac perchezitii la un imobil de pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. Din primele informatii furnizate de Florina Metes, purtator de cuvant din cadrul Politiei Maramures, aceste perchezitii se fac in cadrul unui dosar instrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare.

Locatia in care se fac aceste verificari, inca de la ora 10.00 dimineata, ar fi a unui cabinet de tehnica dentara, spun surse ZiarMM.ro. Si la aceasta ora actiunea se afla inca in derulare.

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE – Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures: “Purtatorii de cuvant ai Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare si Inspectoratului de Politie al judetului Maramures sunt imputerniciti sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Din cercetarile efectuate pana in prezent de catre politistii Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures intr-un dosar penal inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare, avand ca obiect comiterea infractiunilor de inselaciune si exercitarea fara drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza carora se poate formula presupunerea rezonabila ca in locatia din Baia Mare, strada Mihai Eminescu, nr. 53, judetul Maramures, au fost efectuate lucrari stomatologice fara respectarea conditiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrari si fara respectarea normelor igienico-sanitare.

Avandu-se in vedere aceste imprejurari in care au fost realizate lucrarile stomatologice si riscurile pentru sanatate, indrumam toate persoanele care au apelat la serviciile prestate in aceasta locatie sa se prezinte la medic pentru examinare si analize medicale si totodata sa sesizeze politia.

In baza probatoriului administrat politistii au dispus retinerea persoanei in cauza pentru 24 de ore si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale”.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *