POLITISTII DIN FARCASA „LA PESCUIT” DE BRACONIERI: O infractiune constatata si doua sanctiuni contraventionale aplicate, in urma unor controale pe malul raului Somes

PNL

Politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa, impreuna cu specialisti din cadrul AJVPS Maramures, au organizat la finalul saptamanii trecute o actiune pe malul raului Somes, pentru protejarea fondului piscicol si pentru asigurarea respectarii prevederilor legale.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au depistat un barbat din Miresu Mare care folosea unelte de pescuit confectionate artizanal, interzise de lege. Toate uneltele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor iar pestele gasit a fost eliberat in habitatul natural.

Barbatul este cercetat acum sub aspectul comiterii infractiunii de pescuit cu orice alte unelte intepatoare sau agatatoare prin greblare sau harponare, potrivit IPJ Maramures.

Alti doi barbati din Miresu Mare si Ulmeni, depistati in timp ce pescuiau fara a detine permise de pescuit au fost condusi la sediul politiei si sanctionati contraventional conform prevederilor OUG 23/2008 privind pescuitul si acvacultura.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1