Polițiștii din Ulmeni au intervenit ieri la două accidente rutiere cu victime

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

La ora 14.40, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe un drum comunal din localitatea Arduzel, s-a produs un accident rutier soldat cu o  victimă.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că în jurul orei 14.35, un bărbat de 43 de ani din Arduzel, a condus un utilaj agricol, iar într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcției sale de mers și s-a răsturnat într-un șanț din beton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, fiind transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, conform IPJ Maramureș.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La ora 16:45, polițiștii au intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă, produs în localitatea Țicău.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că în jurul orei 16.40, un bărbat de 37 de ani din Sălaj, a condus o autoutilitară pe D.J. 108 A prin localitatea Țicău dinspre localitatea Fărcașa spre localitatea Benesat, iar la un moment dat a accidentat o minoră de 10 ani din Ulmeni, care se afla pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorei, aceasta fiind transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *