Politistii din Viseu de Sus au intervenit joi la doua accidente de circulatie

Joi dimineata, in jurul orei 05.00, politistii au intervenit la un accident de circulatie produs pe raza comunei Repedea.

La fata locului s-a stabilit ca un tanar de 23 de ani, din Poienile de sub Munte, care conducea un autoturism, pe fondul neadaptarii viteze la conditiile de drum in curba a parasit partea carosabila si s-a izbit de un gard. In urma impactului, conducatorul auto a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

In urma verificarilor efectuate politistii au stabilit ca acesta nu detine permis de conduecre pentru nicio categorie de autovehicule iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0.59 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, conform IPJ Maramures.

Tot ieri, la ora 18.30, politistii au intervenit la un accident de circulatie produs pe raza comunei Viseu de Jos. Un barbat de 42 de ani, care conducea un autoturism, a surprins si accidentat un pieton de 40 de ani, angajat neregulamentar in traversarea partii carosabile. Pietonul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero in cazul conducatorului auto si 1.08 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul pietonului. Politistii continua cercetarile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1