septembrie 19, 2021

Politistii, in spiritul sarbatorilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe langa actiunile profesionale specifice, politistii maramureseni s-au preocupat in aceasta perioada sa imparta putin din spiritul sarbatorilor in pragul carora ne aflam, pentru a aduce bucurie atat partenerilor institutionali, cat si colegilor si mai ales copiilor.

Grupul de colindatori al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures pastreaza traditia si in acest an si a dus colindele la toate institutiile judetene. Nu au uitat nici de manastirile Rohia si Rohiita, iar momente cu totul emotionante au fost traite in casa colegului Perhaita Darius, caruia i-au adus vestea Nasterii Mantuitorului, cu credinta ca va fi binecuvantat cu sanatate, abundenta, iubire si lumina.

“Un alt eveniment deosebit, menit sa aduca familiile politistilor impreuna, l-a constituit spectacolul organizat pentru copiii oamenilor legii, in complicitate cu Corpul National al Politistilor – Consiliul Teritorial Maramures.

Copiii s-au pregatit sa-l astepte pe Mos Craciun cu dansuri, colinde, cantece, fiecare etalandu-si cu maiestrie talentul pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. Momentele artistice au reprezentat o adevarata terapie pentru minte si suflet si au fost apreciate de Mos Craciun, care si-a facut aparitia pe scena cu multe daruri.

Entuziasmati, cei peste 150 de copii prezenti l-au asaltat pe Mos Craciun si s-au bucurat de cadourile primite”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2