septembrie 19, 2021

Politistii maramureseni au confiscat produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 5 septembrie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – Biroul de Investigare a Criminalitatii Economice Sighetu Marmatiei  cu sprijinul politistilor de la Sectia 6 Politie Rurala Sarasau au actionat pe raza de competenta pentru prevenirea, descoperirea si combaterea faptelor care se comit in domeniul evaziunii fiscale, a contrabandei cu produse din tutun si pentru protejarea populatiei impotriva unor acte de comert ilicit.

Politistii au verificat activitatea a 11 de agenti economici si a patru persoane fizice. In urma controalelor efectuate ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale, pentru abateri de la prevederile Legii 12/1990 privind activitatile de comert.

Valoare amenzilor aplicate a fost de 37.000 de lei. De asemenea au fost confiscate produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat, in valoare de 935 lei si a fost ridicata in numerar suma de 214 lei, conform IPJ Maramures.

Si politistii de la Politia municipiului Baia Mare – Biroul de ordine publica efectueaza cercetari fata de o suspecta de 50 de ani din municipiu care a oferit spre vanzare tigari netimbrate in Romania. Politistii au ridicat in vederea confiscarii 28 de pachete de tigari (560 tigarete) si efectueaza fata de suspecta cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta de art. 270, alin. 3, din Legea nr. 86/2006.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2