Politistii maramureseni au intervenit la doua cazuri de violenta in familie. Victimele au refuzat ordinele de protectie

PNL

Politistii maramureseni sunt in continuare sesizati despre agresiuni sau fapte de violenta in familie. Doar ieri au intervenit la doua astfel de cazuri si au intocmit dosare penale ca urmare a constatarii faptelor. Din pacate, victimele au refuzat emiterea unor ordine de protectie.

Prima interventie a fost la ora 7.20, cand politistii din Baia Mare s-au deplasat pe strada Luminisului dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 ca la un imobil are loc un scandal in familie. La fata locului s-a constatat ca pe fondul unui conflict spontan, o femeie, de 61 de ani, a fost lovita de nepotul sau de 22 de ani. Victima a refuzat emiterea unui ordin de protectie. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Si politistii din Borsa au intervenit pe strada Molidului, unde o femeie de 35 de ani a fost agresata de sotul sau de 40 de ani. Victima a fost transportata la spital unde a beneficiat de ingrijiri medicale. Aceasta a fost informata cu privire la prevederile Legii Nr. 217/2003 privind prevenirea si combaterea violentei domestice, insa a refuzat emiterea unui ordin de protectie. In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Politia Maramures: “Va reamintim ca pentru siguranta victimelor politistii pot emite un ordin de protectie provizoriu, care sa-i tina pe agresori la distanta. Cereti ajutorul de fiecare data cand simtiti ca sunteti in pericol! Sunati la 112, depuneti o plangere si nu renuntati la ea!”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1