Politistii maramureseni au intervenit la doua cazuri de violenta in familie. Victimele au refuzat ordinele de protectie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii maramureseni sunt in continuare sesizati despre agresiuni sau fapte de violenta in familie. Doar ieri au intervenit la doua astfel de cazuri si au intocmit dosare penale ca urmare a constatarii faptelor. Din pacate, victimele au refuzat emiterea unor ordine de protectie.

Prima interventie a fost la ora 7.20, cand politistii din Baia Mare s-au deplasat pe strada Luminisului dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 ca la un imobil are loc un scandal in familie. La fata locului s-a constatat ca pe fondul unui conflict spontan, o femeie, de 61 de ani, a fost lovita de nepotul sau de 22 de ani. Victima a refuzat emiterea unui ordin de protectie. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Si politistii din Borsa au intervenit pe strada Molidului, unde o femeie de 35 de ani a fost agresata de sotul sau de 40 de ani. Victima a fost transportata la spital unde a beneficiat de ingrijiri medicale. Aceasta a fost informata cu privire la prevederile Legii Nr. 217/2003 privind prevenirea si combaterea violentei domestice, insa a refuzat emiterea unui ordin de protectie. In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Politia Maramures: “Va reamintim ca pentru siguranta victimelor politistii pot emite un ordin de protectie provizoriu, care sa-i tina pe agresori la distanta. Cereti ajutorul de fiecare data cand simtiti ca sunteti in pericol! Sunati la 112, depuneti o plangere si nu renuntati la ea!”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2