Poliţiştii maramureșeni au intervenit la mai multe accidente de circulaţie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vineri, 31 iulie, ora 12:21, poliţiştii  Serviciului Rutier Maramureş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe D.N. 18 B.

Ajunşi la faţa locului poliţişti au constatat că un autoturism condus de un tânăr de  26  de ani din Cavnic, din direcţia Cărbunari înspre municipiul Baia Mare, într-o curbă la stânga, marcată şi semnalizată corespunzător, marcaj longitudinal continuu ce separă sensurile de mers, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a ieşit de pe partea carosabilă în partea dreaptă a sensului său de mers, răsturnându-se într-o zonă cu vegetaţie forestieră.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autoturismului și a pasagerei în vârstă de 19 ani. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sâmbătă, 1 august, ora 21.17,  poliţiştii din  Şomcuta Mare au fost sesizaţi  prin 112,  despre faptul că în localitatea Hideaga a avut loc un accident rutier.

La faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto de 21 de ani din Baia Mare, a condus autoturismul pe D.J.193, iar la intrarea pe D.N.1C, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care circula regulamentar din direcția Baia Mare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerei aflată în autoturismul al cărui şofer nu a acordat prioritate de trecere. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Duminică, 2 august, la ora 17:13, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Florilor din municipiu.

Poliţiştii au constatat că un bărbat de 39 ani, din Sighetu Marmației, în timp conducea un autoturism, pe fondul consumului excesiv de alcool și al vitezei, a pierdut controlul direcţiei de mers și a intrat în coliziune cu stâlpul din beton al porții de acces într-un imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui auto pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

Duminică, 2 august, la ora 17:00, poliţiştii din Vișeu de Sus au fost sesizaţi că pe un drum comunal din Moisei, în dreptul unui imobil, a avut loc un accident de circulație.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un autoturism, care fusese condus de către o femeie de 33 ani, Vișeu de Sus a fost avariat.Aceasta a relatat faptul că a intrat în coliziune cu un alt autoturism  condus de către un bărbat, care a părăsit locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat un tânăr de 20 de ani din Moisei, bănuit de comiterea faptei. primele verificări au relevat că acesta a pierdut controlul direcţiei de mers al autoturismului pe care îl conducea pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum şi a acroşat autoturismul condus de femeie. De asemenea poliţişti au constatat că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero pentru conducătoarea auto şi 0.31 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 20 de ani. Acesta  a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a pasagerului aflat în autoturism care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *