Politistii maramureseni au marcat Ziua Internationala a Padurii (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

 

plantare copaciIn prima zi de primavara, politistii maramureseni s-au alaturat demersului de a marca Ziua Internationala a Padurii, printr-o actiune de plantare de pomi atat la sediul inspectoratului, cat si la sediile subunitatilor de politie.

“Pomii au fost pusi la dispozitie de Directia Silvica Maramures, iar plantarea lor a avut menirea de a sugera ca individual sau institutional, putem contribui la repararea daunelor pe care natura le-a suferit din cauza oamenilor, activitatilor lor, indiferentei acestora si chiar rautatii unora.

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures sustine pe deplin demersurile care au drept scop dezvoltarea sigurantei comunitatilor locale si pe componenta de mediu si va onora parteneriatele care au acest gen de obiective”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Maramures.

In cadrul activitatilor premergatoare Zilei Politiei Romane, politistii din Baia Sprie si cei din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, impreuna cu 40 de elevi de la Colegiul Tehnic Transport Auto Baia Sprie si un reprezentant al Ocolului Silvic Baia Sprie au fost azi prezenti in zona Lacului Albastru, pentru o actiune de ecologizare si igienizare.

“Politistii apreciaza promptitudinea cu care elevii au inteles ca este important ca fiecare dintre noi sa contribuie la mentinerea sanatatii apelor, pamantului si padurii atat pentru generatia actuala, cat si pentru cele care vor veni.

Astfel de actiuni au devenit deja o traditie si nutrim speranta ca, in spiritul constientizarii apartenentei la o comunitate pe care vrem sa o mentinem curata si sanatoasa, ele vor continua si se vor dezvolta”, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

plantare copaci 2

viorica marincas plantand pomi

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *