Politistii maramureseni au recuperat peste 10.000 de lei sustrasi dintr-o locuinta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Solutionarea cu operativitate a unui furt dintr-o locuinta din Suciu de Sus subliniaza inca o data implicarea politistilor care investigheaza astfel de cazuri.

Fapta a fost sesizata duminica, 15 iulie, in jurul orei 14.00. Un barbat de 78 de ani a declarat ca persoane necunoscute i-au sustras din locuinta 11.200 de lei si un telefon mobil.

In urma apelului, politistii au intervenit de urgenta si au demarat activitati specifice pentru documentarea cauzei. La fata locului s-a constatat faptul ca in intervalul 09.00 – 12.00, in timp ce proprietarii se aflau la biserica, persoane necunoscute au patruns prin efractie in imobil si au sustras banii si telefonul, conform IPJ Maramures.

Pe urmele hotilor a fost si cainele politist Teba, insotit de conductorul sau din cadrul Grupei Canine. Probele descoperite de criminalistii Politiei orasului Targu Lapus, corelate cu „investigatiile” cainelului de urma au condus la  reusita actiunii. Ieri, 18 iulie, politistii au identificat persoana banuita de comiterea faptei: o tanara de 16 ani, din aceeasi localitate.

De asemenea, politistii au reusit recuperarea a 10.350 de lei din suma sustrasa si a telefonului mobil, care au fost restituiti partii vatamate.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole