Politistii maramureseni cu merite exceptionale au fost avansati in gradul urmator inainte de termen

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cei mai merituosi politisti maramureseni au fost avansati, inainte de termen, in cadrul unei sedinte festive organizate cu ocazia Zilei de 1 Decembrie la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

Pentru ca meritele exceptionale in activitatea profesionala sunt recunoscute si rasplatite, prin Dispozitia sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au fost avansati, inainte de termen, 20 de politisti.

„Cei 7 ofiteri si 13 agenti fac parte din cadrul Serviciului Cabinet, Serviciului Logistic, Serviciului Cazier, Judiciar, Statistica Si Evidente Operative, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Politiei municipiilor Baia Mare si Sighetu Marmatiei, Politiei oraselor Baia Sprie si Viseu de Sus si Sectiei 1 Politie Rurala Grosi, Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa, Sectiei 4 Politie Rurala Leordina, Sectiei 6 Rurala Sarasau si Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus.

Politistii avansati in gradul profesional urmator, inaintea indeplinirii stagiului minim, au fost apreciati pentru modul in care au inteles sa-si indeplineasca atributiile profesionale, si mai ales pentru modul de a fi ca politisti si ca oameni. Seful inspectoratului, comisar sef de politie Liviu Constantin Grozavu, si-a exprimat aprecierile si multumirile fata de munca si reusitele politistilor si le-au transmis atat lor cat si familiilor acestora, La multi ani si la cat mai multe reusite!”, precizeaza reprezentantii IPJ Maramures.

Consiliul Teritorial Maramures al Corpului National al Politistilor le-a oferit politistilor avansati o diploma de excelenta, „obstacol” in calea uitarii acestei zile insemnate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole