Politistii maramureseni, la datorie si in minivacanta

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In perioada 24 – 26 ianuarie, politistii maramureseni sunt la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si prevenirea producerii oricaror evenimente negative.

Activitatile vor fi desfasurate in sistem integrat, impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice.

“In aceasta minivacanta si politistii rutieri vor actiona zilnic pe drumurile publice, pentru mentinerea fluentei si prevenirea producerii unor evenimente grave, in general a celor generate de conducerea cu viteza excesiva, in acest sens fiind amplasate mai multe aparate radar.

De asemenea, politistii rutieri vor monitoriza starea de viabilitate a drumurilor publice de pe raza de competenta teritoriala si modul de interventie a administratorilor drumurilor in ceea ce priveste prevenirea si combaterea formarii poleiului sau a altor fenomene meteo de natura a perturba buna desfasurare a traficului.

Pentru a contribui la imbunatatirea fluentei traficului rutier si reducerea numarului de evenimente nedorite, politistii le reamintesc soferilor sa fie respectuosi in trafic si sa respecte regulile de circulatie.

Asadar, conduceti cu viteza adaptata conditiilor de trafic si drum, asigurati-va temeinic inainte de efectuarea unor depasiri, acordati prioritate atat altor vehicule cat si pietonilor! Nu uitati, atat siguranta dumneavoastra cat si a celorlalti participanti la trafic este cea mai importanta!”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2