Politistii maramureseni, perchezitii la piratii din mai multe judete

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, incepand cu ora 06.00, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, pun in executare un numar de trei mandate de perchezitie domiciliara pe raza municipiilor Pitesti, Iasi si Bucuresti.

Perchezitiile se desfasoara  la imobile in care sunt utilizate sisteme de calcul destinate reproducerii si transmiterii in reteaua de internet  a operelor  purtatoare de drepturi conexe (productii muzicale, cinematografice si programe pe calculator) fara acordul titularilor de drepturi, prin intermediul aplicatiei de internet „TORENT”.

In urma perchezitiilor desfasurate cu sprijinul lucratorilor de investigare a fraudelor de pe raza municipiilor Pitesti, Iasi si Bucuresti au fost identificate si ridicate mai multe bunuri (un server, 4 Hard Disk, 5 unitati PC, CD/DVD-uri, memory stick-uri etc.), folosite pentru transmiterea neautorizata in retea a operelor purtatoare de drepturi conexe.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, se efectueaza in continuare acte de urmarire penala pentru comiterea infractiunilor de reproducere neautorizata si transmitere in reteaua internet a operelor purtatoare de drepturi conexe.

Pentru stabilirea cuantumului prejudiciului adus titularilor de drepturi, prin difuzarea neautorizata a operelor protejate de lege, urmeaza a fi dispuse perchezitii in sisteme informatice asupra mediilor de stocare a datelor ridicate in contextul acestor perchezitii domiciliare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2