Politistii maramureseni vor fi la datorie in perioada Sarbatorilor Pascale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii maramureseni vor fi la datorie pentru ca intreaga comunitate sa se bucure in liniste si siguranta de Sfintele Sarbatori de Paste. Peste 600 de politisti vor fi mobilizati pentru a asigura ordinea si linistea publica de sarbatorile pascale si vor avea ca prioritate protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor.

Astfel, in perioada 14 aprilie – 17 aprilie, in judetul Maramures, politistii de ordine publica, de la structurile de politie rutiera, investigatii criminale si de la alte structuri se vor afla in strada si in proximitatea lacasurilor de cult sau a locurilor unde au loc manifestari publice circumscrise acestor sarbatori, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Zilnic, peste 70 de patrule de siguranta publica, pedestre si auto, vor actiona pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

De asemenea, se vor institui dispozitive mixte de ordine si siguranta publica, in zona lacasurilor de cult. Activitatile vor fi desfasurate in sistem integrat, impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice.

Pentru fluidizarea traficului rutier si prevenirea producerii unor evenimente grave, politistii rutieri vor actiona pe drumurile publice, in zona lacasurilor de cult religios, pe principalele artere din zonele turistice si pe traseele de acces catre aceste zone.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2