Politistii rutieri in actiune: 24 de permise retinute si amenzi de aproape 90.000 de lei

PNL

Politistii rutieri maramureseni au fost la datorie si in weekendul care tocmai a trecut si au efectuat, atat in municipiu cat si pe raza judetului, mai multe actiuni, avand ca scop prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, informeaza IPJ.

Intrucat viteza excesiva constituie in continuare una dintre principalele cauze generatoare de accidente grave de circulatie, politistii au actionat cu aparatura radar din dotare precum si cu cinemometrul TruCAM.

In cele doua zile de actiune politistii au verificat peste 200 de autovehicule aflate in trafic iar pentru neregulile constatate, politistii rutieri au aplicat 137 de sanctiuni contraventionale. Majoritatea conducatorilor auto (93) au fost sanctionati pentru nerespectarea regimului legal de viteza.

La Borsa, actiunea a vizat si depistarea conducatorilor auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice. Sambata noaptea politistii au efectuat 45 testari cu etilotestul si au aplicat 16 sanctiuni contraventionale.

Valoarea tuturor sanctiunilor aplicate in cele doua zile actiune este de 89.740 de lei. De asemenea, au fost retinute 24 de permise de conducere si au fost retrase doua certificate de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1