Polițiștii s-au întâlnit cu părinții la Value Center Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 3 septembrie, polițiștii de prevenire și cei ai Biroului Siguranță Școlară au dus mesajul campaniei de prevenire a victimizării minorilor în parcarea Value Center din Baia Mare.

“Înarmați” cu orare și broșuri preventive, polițiștii au interpelat părinții și bunicii care au început deja cumpărăturile pentru noul an școlar al copiilor și nepoților lor.

Nu pentru a-i sancționa ci pentru a-i informa! Cu privire la obligativitatea de a-și supraveghea copiii, de a-i învăța regulile bunei conviețuiri în comunitate, regulile de circulație pentru a se deplasa în siguranță spre și dinspre școală.

”Părinții ar trebui să-i învețe pe copii cum să interacționeze cu colegii de școală pentru a evita bullyingul, cum să comunice în siguranță pe rețelele de socializare și în general în mediul on-line, și cât este de important să respecte regulile trasate în familie pentru siguranța celor mici.

Și pentru că toate acestea nu sunt puține, și nici nu pot fi cuprinse într-o discuție în parcare, polițiștii le-au pus pe hârtie sub forma unor orare școlare unde pe lângă sfaturile preventive din fiecare zi, se găsește și structura anului școlar 2021-2022, pentru ca părinții să-și poată organiza timpul astfel încât, în fiecare zi să-i dedice o parte copiilor lor”, transmite IPJ Maramureș.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2