Politistii Serviciului Rutier au continuat actiunile si duminica: Amenzi de 44.000 de lei si 13 permise retinute

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Nici politistii nici aparatura radar din dotare nu au facut pauza ieri, 22 decembrie. Intrucat viteza constituie in continuare una dintre principalele cauze generatoare de accidente, politistii Serviciului Rutier Maramures au continuat si duminica activitatile in trafic, pentru depistarea celor care apasand prea tare pedala de acceleratie, pun in pericol viata si integritatea corporala a participantilor la trafic.

Intre orele 10:00 – 14:00, politistii au actionat pe mai multe sectoare de drum, oprind pentru verificari 87 de autovehicule. Din cele 66 de sanctiuni contraventionale aplicate, 45 au fost pentru depasirea limitelor legale de viteza.

Totodata, ca masura complementara, s-a dispus retinerea a 13 permise de conducere.

“Dragi soferi, pentru ca Mos Craciun sa va gaseasca alaturi de cei dragi, sanatosi si bucurosi, va rugam sa conduceti prudent, sa pretuiti atat viata dumneavoastra cat si pe a celorlalti participanti la trafic!

Este posibil ca in aceasta perioada traficul sa fie aglomerat! Adoptati o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelor si efectuati fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare. Evitati efectuarea depasirilor care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase.

Nu urcati la volan dupa ce ati consumat bauturi alcoolice, respectati regimul legal de viteza si la primele semne de oboseala parcati autovehiculul si odihniti-va pana la refacerea totala a capacitatilor psihomotorii necesare conducerii in siguranta”, precizeaza reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1