Politistii si elevii au plantat 1.000 puieti in Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pentru al cincilea an consecutiv, politistii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Maramures si cei de la Politia Orasului Baia Sprie, impreuna cu mai multe clase de elevi ai Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie au participat, alaturi de reprezentanti ai Directiei Silvice Maramures, la o activitate de impadurire desfasurata in cadrul Campaniei „Luna plantarii arborilor”. La actiunea de azi au participat si reprezentanti ai Primariei Orasului Baia Sprie si ai Garzii Forestiere.

Directia Silvica Maramures a pus la dispozitia participantilor echipamente de protectie, unelte si puieti. Elevii, politistii si cadrele didactice, asistati si indrumati de specialisti din cadrul Ocolului Silvic Baia Sprie au plantat 1.000 de puieti de molid, pe o parcela din zona Limpedea, teren aflat in administrarea Ocolului Silvic Baia Sprie.

“Prin participarea la aceasta actiune politistii au atras atentia asupra importantei educatiei ecologice si a rolului esential pe care il are padurea in mentinerea echilibrului ecologic. Responsabilitatea protejarii padurilor nu revine doar institutiilor cu atributii in intretinerea acestora, cum este Directia Silvica Maramures sau a celor care sanctioneaza taierile ilegale de arbori, cum este Politia, ci si tuturor cetatenilor pentru ca starea padurilor dintr-o anumita zona reflecta intr-un fel si gradul de civilizatie a populatiei din acea zona”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2