Politistii sigheteni, pe urmele evazionistilor din domeniul constructiilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au derulat in perioada 27-28 martie o actiune pe linia prevenirii si combaterii evaziunii fiscale in domeniul constructiilor si a materialelor de constructii si au descoperit ca reprezentantii a doua societati comerciale nu respecta legislatia in domeniu.

Este vorba de doua societati din municipiul Sighetu Marmatiei, ai caror reprezentanti sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de evaziune fiscala, dupa ce acestia au evidentiat in acte contabile cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, prejudiciul cauzat fiind intr-un caz de 15.000 lei si in altul de 480.000 lei, potrivit IPJ Maramures.

In cauza a fost dispusa masura sechestrului asiguratoriu asupra a patru autovehicule si asupra mai multor bunuri imobile, terenuri si cladiri, valoarea totala a bunurilor sechestrate ridicandu-se la valoarea estimata a prejudiciului cauzat prin activitatea infractionala..

In continuare, sub supravegherea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, se desfasoara acte de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *