Politistii sunt pe urmele unei femei care a indus in eroare o batrana din Baia Mare. Afla cum a pacalit-o

In data de 7 iuniu, in jurul orei 17:00, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizata de o femeie de 73 de ani cu privire la faptul ca a fost victima infractiunilor de inselaciune si furt.

Femeia le-a declarat politistilor ca, in timp ce se deplasa pe strada Dragos Voda din municipiu, a fost abordata de o femeie necunoscuta, cu care a discutat diferite aspecte legate de biserica. Apoi, femeia necunoscuta i-a propus septuagenarei sa isi dea jos bijuteriile de aur pe care le avea asupra sa, pentru a face pomelnic unei persoane bolnave. Necunoscuta a pus bijuteriile intr-un servetel, pe care i l-a dat apoi femeii, informeaza IPJ Maramures.

Dupa ce persoana necunoscuta a plecat, batrana si-a dat seama ca cerceii, lantisorul si un inel pe care i le-a dat nu se mai aflau in servetel, iar din poseta ii lipseau 150 lei.

In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si furt si continua cercetarile in vederea identificarii autoarei si a recuperarii prejudiciului.

Totodata, politistii atrag atentia cetatenilor sa nu accepte „provocari” de acest gen! Cei care le lanseaza se bazeaza pe naivitatea potentialelor victime si au intentii infractionale evidente.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1