Pomi de Craciun confiscati in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii maramureseni actioneaza in aceasta perioada atat pe drumurile publice cat si in targuri, centre comerciale sau in fondul forestier pentru prevenirea taierilor ilegale, furtului, transportului si comercializarii neautorizate a pomilor de Craciun.

Ieri, intre orele 10.00 – 13.00, politistii din Sighetu Marmatiei au actionat pe raza municipiului in sistem integrat impreuna cu reprezentanti ai Jandarmeriei. Au fost legitimate 14 persoane si pentru abaterile constatate au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 5.000 de lei.

La Borsa, politistii de ordine publica au actionat impreuna cu reprezentanti ai Garzii Forestiere Cluj si Ocolului Silvic Alpina. Astfel, a fost depistat un barbat de 33 de ani care a expus spre vanzare cinci pomi de Craciun nemarcati, fara documente legale de provenienta. Acesta a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii Nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, iar pomii au fost ridicati, conform IPJ Maramures.

De asemenea, in Pasul Prislop au fost gasiti abandonati 21 de pomi de Craciun, care au fost ridicati si predati in custodie Ocolului Silvic Alpina Borsa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *